HTML

Sovány vagyok és HÍZNI AKAROK!!!

Túl keveset foglalkoznak azzal, hogy hogyan lehet FELSZEDNI kilókat. Mindig csak a fogyás a téma. Pedig azt hiszem, sokan vagyunk, akik növelni szeretnénk a testsúlyunkat. Én is most éppen hízókúrába kezdek, teljesen tudományos(!) alapon, és ezen a blogon követhetitek, hogy mennyire járok sikerrel. Ráadásul így kényszerítve is vagyok arra, hogy folytassam a diétát/sportot/minden mást, ne adjam fel és másoknak is erőt és jó tanácsokat adhassak.

Friss topikok

A tegnapi folytatás

2011.05.19. 15:20 Sovány fiú

Tegnap délután és este még egy kis(!) édességet is magamba töltöttem vacsora előtt: 200 g német habcsók (olyasmi, mint a Négercsók, csak nagyobb :-) http://www.supermarktcheck.de/product/18415-choco-softies-schaumkuesse

és 200 g tejcsoki (nem szép dolog, hogy lehet 200 grammos táblát is kapni, ugyanannyi ideig tart... a dolog jó oldala, hogy én most nem fogyókúrázom :-)

Ez a kettő eddig 664 + 1100 = 1764 kalória, amihez még egy kellemes vacsora (két szép szendvics és egy kis eper) is hozzájött: +500 kcal.

Ez összesen: 3640 kcal. A jelek szerint az emésztőrendszerem kezd hozzászokni a több evéshez, több ételhez. Meg azért persze van ingadozás is abban, hogy az ember mennyit kíván egy nap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr932916847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása