HTML

Sovány vagyok és HÍZNI AKAROK!!!

Túl keveset foglalkoznak azzal, hogy hogyan lehet FELSZEDNI kilókat. Mindig csak a fogyás a téma. Pedig azt hiszem, sokan vagyunk, akik növelni szeretnénk a testsúlyunkat. Én is most éppen hízókúrába kezdek, teljesen tudományos(!) alapon, és ezen a blogon követhetitek, hogy mennyire járok sikerrel. Ráadásul így kényszerítve is vagyok arra, hogy folytassam a diétát/sportot/minden mást, ne adjam fel és másoknak is erőt és jó tanácsokat adhassak.

Friss topikok

Megint egy kihagyás :-(

2011.05.10. 15:12 Sovány fiú

Szégyellem, hogy megint két hétig nem is néztem a blogom felé. A legrosszabb persze az, hogy ugyanilyen kevéssé foglalkoztam a hízókúrámmal, legalábbis ami a konkrét, fizikai tevékenységet illeti. Mert másfelől olyan cikkeket találtam a neten, amik a továbbiakban komolyan segíthetnek és azt hiszem, hogy másoknak is.

Ezekről van szó:

A 'rossz koleszterin' - nélkülözhetetlen az izmok gyarapításához - http://www.fuggetlen.hu/article.php?sid=3606&mode=nested&order=1

és

A zsírleszívás után egy éven belül visszakerül a háj, bár nem ugyanoda - http://www.fuggetlen.hu/article.php?sid=3609&mode=nested&order=1

A második nagyon nem ideillőnek tűnhet, de van benne egy kulcsfontosságú mondat:

"Rágcsálókon végzett kísérletekben, az állat az eltávolított zsírmennyiséget visszanyeri. Embereknél megfigyelhető, hogy a fogyás után majdnem mindenki visszanyeri testsúlyát. Azt gondoljuk, az agy valamiképpen tudja, mennyi zsír van a szervezetben, és úgy működik, hogy ezt a mennyiséget tartsa. Ezért olyan igen fontos megelőzni az elhízást."

Persze én továbbra sem fogyni akarok, hanem éppen ellenkezőleg :-) De ez a mondat, hogy  "az agy tudja, hogy milyen a testzsír arány és azt tartja" tényleg fontos lehet - talán ezért is maradunk mi soványak soványak, akármennyi tömegnövelőt is eszünk. És talán erre tudunk valamilyen jó megoldási lehetőséget építeni.

Az első cikknek pedig már a címe mindent elmond. De azért itt nem arról van szó, hogy zabálni fogom a zsírt, hanemhogy szükség van a koleszterinre is.

És persze: újúlt erővel a hízás felé! :-)
Egyébként a testsúlyom 78 kg és most már tényleg tartani fogom az étrendemet. Basszus, teljesen úgy vagyok a hízókúrámmal, mint a testesebbek a fogyókúrájukkal: holnap már tényleg el fogom kezdeni!... Annyira meg tudom őket érteni :-(

Szólj hozzá!

Címkék: cikkek fogyás hízás koleszterin testzsír kihagyás

A bejegyzés trackback címe:

https://sovanyvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr382893177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása